https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Edegem

Mooi Vormingsdag bij Edegem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Edegem

Toevallig op zoek naar een knappe zaal om een vormingsdag te vieren nabij Edegem? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Edegem heeft alles om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai vormingsdag in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Edegem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk vormingsdag bij Edegem, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Edegem voor chique vormingsdagen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Edegem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Edegem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Edegem ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Edegem niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een vormingsdag op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Edegem en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke vormingsdagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw vormingsdag een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Edegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.