https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Duffel

Prachtig Vormingsdag bij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Duffel

Aan het speuren naar een leuke stek om een vormingsdag te vieren vlakbij Duffel? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Duffel beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor vormingsdagen . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique vormingsdag in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Duffel. Kort samengevat, voor een op en top perfect vormingsdag bij Duffel, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Duffel voor stijlvolle vormingsdagen

De uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft vormingsdag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Duffel badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een vormingsdag op wat velen de allermooiste parel nabij Duffel noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Duffel ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw vormingsdag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Duffel echt niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een vormingsdag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Duffel en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle vormingsdagen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw vormingsdag een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Duffel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!