https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Diegem

Prachtig Vormingsdag bij Diegem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vormingsdag bij Diegem

Bent u op zoek naar een leuke zaal om een vormingsdag te organiseren in de buurt van Diegem? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Diegem beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een vormingsdag in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Diegem. Kortom, voor een perfect vormingsdag bij Diegem, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Diegem voor klassevolle vormingsdagen

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft vormingsdag nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Diegem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een vormingsdag op wat velen de mooiste parel in de buurt van Diegem en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Diegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Diegem absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Door onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Diegem als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke vormingsdagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw vormingsdag een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Diegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.