https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Deurne

Mooi Vormingsdag nabij Deurne

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vormingsdag bij Deurne

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een vormingsdag te organiseren nabij Deurne? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze prachtplek gelegen bij Deurne heeft alles in huis om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een vormingsdag in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Deurne. Kortom, voor een gedroomd vormingsdag bij Deurne, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Deurne voor chique vormingsdagen

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft vormingsdag nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Deurne badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een vormingsdag op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Deurne noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Deurne ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een vormingsdag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Deurne niets tekortkomen op vormingsdag. Door onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Deurne en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle vormingsdagen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw vormingsdag een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Deurne zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!