https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Brussel

Prachtig Vormingsdag bij Brussel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Brussel

Op zoek naar een knappe plaats om een vormingsdag te laten plaatsvinden bij Brussel? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Brussel heeft alles om van een vormingsdag een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai vormingsdag in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Brussel. Dus, voor een perfect vormingsdag bij Brussel, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Brussel voor stijlvolle vormingsdagen

Onze immense tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Brussel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat velen de mooiste plek nabij Brussel noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Brussel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Brussel absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een vormingsdag op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Brussel en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle vormingsdagen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die nodig is om van uw vormingsdag een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Brussel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.