https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Bossenstein

Mooi Vormingsdag bij Bossenstein

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vormingsdag bij Bossenstein

Op zoek naar een geschikte plek om een vormingsdag te laten plaatsvinden vlakbij Bossenstein? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Bossenstein heeft alles in huis om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor vormingsdagen . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een vormingsdag in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Bossenstein. Kort gezegd, voor een onvergetelijk vormingsdag bij Bossenstein, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Bossenstein voor chique vormingsdagen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft vormingsdag nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Bossenstein noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw vormingsdag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Bossenstein als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke vormingsdagen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw vormingsdag een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle vormingsdagen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Bossenstein staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!