https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Boom

Prachtig Vormingsdag bij Boom

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Boom

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een vormingsdag te houden vlakbij Boom? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Deze prachtplek gelegen bij Boom heeft alles om van een vormingsdag een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een vormingsdag in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Boom. Kort gezegd, voor een perfect vormingsdag bij Boom, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Boom voor stijlvolle vormingsdagen

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Boom badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een vormingsdag op wat velen de mooiste parel in de buurt van Boom en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boom ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Boom niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan de vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Boom als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke vormingsdagen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die nodig is om van uw vormingsdag een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boom staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.