https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Berlaar

Mooi Vormingsdag nabij Berlaar

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vormingsdag bij Berlaar

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een vormingsdag te vieren nabij Berlaar? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Deze rustige locatie bij Berlaar heeft alles in huis om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor vormingsdagen . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique vormingsdag in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Berlaar. Dus, voor een fantastisch vormingsdag bij Berlaar, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Berlaar voor stijlvolle vormingsdagen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft vormingsdag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Berlaar baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Berlaar noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Berlaar ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Berlaar absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vormingsdag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Berlaar en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme vormingsdagen . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw vormingsdag een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Berlaar staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!