https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Aartselaar

Mooi Vormingsdag nabij Aartselaar

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Aartselaar

Toevallig op zoek naar een knappe plaats om een vormingsdag te doen plaatsvinden nabij Aartselaar? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Aartselaar beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai vormingsdag in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Aartselaar. Kort gezegd, voor een onvergetelijk vormingsdag bij Aartselaar, één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Aartselaar voor klassevolle vormingsdagen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste parel nabij Aartselaar en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Aartselaar ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Aartselaar absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Door de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Aartselaar en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle vormingsdagen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw vormingsdag een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Aartselaar zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!