https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Zaventem

Mooi Verjaardagsfeest nabij Zaventem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Zaventem

Op zoek naar een leuke plek om een verjaardagsfeest te vieren nabij Zaventem? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Deze prachtplek vlakbij Zaventem heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een verjaardagsfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Zaventem. Kortom, voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Zaventem, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Zaventem voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft verjaardagsfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Zaventem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat velen de mooiste plek nabij Zaventem en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Zaventem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Zaventem absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij de talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Zaventem en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle verjaardagsfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Zaventem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!