https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Wommelgem

Mooi Verjaardagsfeest nabij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Wommelgem

Aan het speuren naar een geschikte plaats om een verjaardagsfeest te houden in de buurt van Wommelgem? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Wommelgem is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een verjaardagsfeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wommelgem. Kortom, voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Wommelgem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Wommelgem voor chique verjaardagsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Wommelgem en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wommelgem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Wommelgem echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een verjaardagsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Wommelgem en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een verjaardagsfeest in de buurt van Wommelgem? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.