https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Wiekevorst

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Wiekevorst

Bent u op zoek naar een leuke zaal om een verjaardagsfeest te houden in de buurt van Wiekevorst? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust nabij Wiekevorst beschikt over alle troeven om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor verjaardagsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique verjaardagsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kort gezegd, voor een perfect verjaardagsfeest bij Wiekevorst, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Wiekevorst voor chique verjaardagsfeesten

Onze ruime tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent verjaardagsfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Wiekevorst en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Wiekevorst en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een verjaardagsfeest bij Wiekevorst? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk event! Kijk op onze site.