https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Vremde

Mooi Verjaardagsfeest bij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een verjaardagsfeest bij Vremde

Toevallig op zoek naar een geschikte plaats om een verjaardagsfeest te organiseren nabij Vremde? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Vremde heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor verjaardagsfeesten . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Vremde. Kort gezegd, voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Vremde, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Vremde voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Vremde baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Vremde noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vremde ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Vremde absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een verjaardagsfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Vremde en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle verjaardagsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Vremde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest bij Vremde? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk event! Verken onze site.