https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Ter Elst

Mooi Verjaardagsfeest bij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een verjaardagsfeest bij Ter Elst

Aan het speuren naar een knappe plaats om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Ter Elst? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze prachtplek vlakbij Ter Elst is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor verjaardagsfeesten . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Ter Elst. Kort gezegd, voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Ter Elst, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Ter Elst voor chique verjaardagsfeesten

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent verjaardagsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Ter Elst noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ter Elst ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ter Elst niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een verjaardagsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Ter Elst en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle verjaardagsfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een verjaardagsfeest bij Ter Elst? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.