https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Sint-Katelijne-Waver

Mooi Verjaardagsfeest bij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een verjaardagsfeest bij Sint-Katelijne-Waver

Toevallig op zoek naar een geschikte plaats om een verjaardagsfeest te laten doorgaan in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique verjaardagsfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Sint-Katelijne-Waver. Kortom, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Sint-Katelijne-Waver, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Sint-Katelijne-Waver voor klassevolle verjaardagsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Sint-Katelijne-Waver baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Sint-Katelijne-Waver noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Sint-Katelijne-Waver echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Sint-Katelijne-Waver en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Sint-Katelijne-Waver zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.