https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Schoten

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Schoten

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een verjaardagsfeest bij Schoten

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een verjaardagsfeest te organiseren vlakbij Schoten? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Schoten heeft alles om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor verjaardagsfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique verjaardagsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schoten. Dus, voor een gedroomd verjaardagsfeest bij Schoten, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Schoten voor klassevolle verjaardagsfeesten

Onze immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft verjaardagsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Schoten baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Schoten en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schoten ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schoten niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Schoten en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schoten zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Schoten? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.