https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Schilde

Mooi Verjaardagsfeest nabij Schilde

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Schilde

Toevallig op zoek naar een geschikte gelegenheid om een verjaardagsfeest te organiseren in de buurt van Schilde? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust bij Schilde beschikt over alle troeven om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn prima geschikt voor verjaardagsfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een verjaardagsfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schilde. Dus, voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Schilde, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Schilde voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent verjaardagsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Schilde badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Schilde en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schilde ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Schilde als het gaat over de organisatie van stijlvolle verjaardagsfeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schilde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een verjaardagsfeest bij Schilde? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.