https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Schelle

Mooi Verjaardagsfeest bij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Schelle

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een verjaardagsfeest te laten plaatsvinden vlakbij Schelle? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze rustige locatie bij Schelle heeft alles om van een verjaardagsfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai verjaardagsfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schelle. Kort gezegd, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Schelle, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Schelle voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Schelle badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Schelle noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schelle ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Schelle absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Schelle als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique verjaardagsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schelle zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een verjaardagsfeest bij Schelle? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.