https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Ranst

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Ranst

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een verjaardagsfeest bij Ranst

Aan het speuren naar een knappe zaal om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden vlakbij Ranst? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Ranst is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een verjaardagsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Ranst. Kort samengevat, voor een gedroomd verjaardagsfeest bij Ranst, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Ranst voor klassevolle verjaardagsfeesten

De uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Ranst badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Ranst en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ranst ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Ranst niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Ranst en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een verjaardagsfeest bij Ranst? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Kijk op onze site.