https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Nijlen

Mooi Verjaardagsfeest bij Nijlen

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Nijlen

Bent u op zoek naar een fraaie stek om een verjaardagsfeest te houden bij Nijlen? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Deze fraaie oase van rust bij Nijlen is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn zeer geschikt voor verjaardagsfeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Nijlen. Kort samengevat, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Nijlen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Nijlen voor chique verjaardagsfeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft verjaardagsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Nijlen badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Nijlen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Nijlen ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Nijlen absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij de vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Nijlen en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique verjaardagsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een verjaardagsfeest in de buurt van Nijlen? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.