https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Niel

Mooi Verjaardagsfeest nabij Niel

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een verjaardagsfeest bij Niel

Aan het speuren naar een leuke plaats om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden nabij Niel? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante tip. Deze prachtplek gelegen bij Niel heeft alles om van een verjaardagsfeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor verjaardagsfeesten . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique verjaardagsfeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Niel. Kortom, voor een gedroomd verjaardagsfeest bij Niel, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Niel voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft verjaardagsfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Niel badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Niel noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Niel ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Niel absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Niel als het gaat over het inrichten van sublieme verjaardagsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Niel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een verjaardagsfeest in de buurt van Niel? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Kijk op onze site.