https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Mortsel

Mooi Verjaardagsfeest bij Mortsel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een verjaardagsfeest bij Mortsel

Op zoek naar een knappe plek om een verjaardagsfeest te laten plaatsvinden vlakbij Mortsel? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Deze prachtplek vlakbij Mortsel heeft alles om van een verjaardagsfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn heel geschikt voor verjaardagsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique verjaardagsfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Mortsel. Kortom, voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Mortsel, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Mortsel voor klassevolle verjaardagsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent verjaardagsfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Mortsel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Mortsel en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Mortsel ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Mortsel niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij de talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Mortsel als het aankomt op de organisatie van succesrijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Mortsel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een verjaardagsfeest in de buurt van Mortsel? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.