https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Millegem

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Millegem

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Millegem

Toevallig op zoek naar een leuke plaats om een verjaardagsfeest te houden vlakbij Millegem? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Dit verborgen pareltje in de buurt van Millegem heeft alles om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een verjaardagsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Millegem. Kort samengevat, voor een perfect verjaardagsfeest bij Millegem, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Millegem voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent verjaardagsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Millegem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Millegem noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Millegem ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door onze vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een verjaardagsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Millegem en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme verjaardagsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een verjaardagsfeest bij Millegem? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.