https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Melkouwen

Mooi Verjaardagsfeest nabij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een verjaardagsfeest bij Melkouwen

Toevallig op zoek naar een leuke gelegenheid om een verjaardagsfeest te organiseren in de buurt van Melkouwen? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord vlakbij Melkouwen heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een verjaardagsfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Melkouwen. Kort gezegd, voor een gedroomd verjaardagsfeest bij Melkouwen, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Melkouwen voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat velen de mooiste plek nabij Melkouwen noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Melkouwen ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Melkouwen echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een verjaardagsfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Melkouwen als het gaat over het inrichten van sublieme verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Melkouwen? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Verken onze site.