https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Machelen

Mooi Verjaardagsfeest nabij Machelen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een verjaardagsfeest bij Machelen

Op zoek naar een geschikte plek om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden bij Machelen? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze rustige locatie vlakbij Machelen heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn heel geschikt voor verjaardagsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai verjaardagsfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Machelen. Kort samengevat, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Machelen, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Machelen voor klassevolle verjaardagsfeesten

De immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft verjaardagsfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Machelen badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Machelen en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Machelen ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Machelen echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een verjaardagsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Machelen als het aankomt op het organiseren van stijlvolle verjaardagsfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Machelen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.