https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Lint

Prachtig Verjaardagsfeest bij Lint

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een verjaardagsfeest bij Lint

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een verjaardagsfeest te organiseren vlakbij Lint? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord vlakbij Lint heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai verjaardagsfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Lint. Kortom, voor een gedroomd verjaardagsfeest bij Lint, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Lint voor chique verjaardagsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Lint badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Lint noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Lint ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Lint echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij de vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Lint en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een verjaardagsfeest bij Lint? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.