https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Lier

Prachtig Verjaardagsfeest bij Lier

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een verjaardagsfeest bij Lier

Op zoek naar een knappe plaats om een verjaardagsfeest te laten plaatsvinden bij Lier? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze rustige locatie vlakbij Lier heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lier. Dus, voor een perfect verjaardagsfeest bij Lier, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Lier voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft verjaardagsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Lier badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Lier en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lier ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Lier echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Lier en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle verjaardagsfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lier staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Lier? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk evenement! Verken onze site.