https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Kruibeke

Mooi Verjaardagsfeest bij Kruibeke

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een verjaardagsfeest bij Kruibeke

Bent u op zoek naar een ideale gelegenheid om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Kruibeke? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Kruibeke beschikt over alle troeven om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een verjaardagsfeest in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Kruibeke. Kortom, voor een perfect verjaardagsfeest bij Kruibeke, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Kruibeke voor chique verjaardagsfeesten

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft verjaardagsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Kruibeke en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Kruibeke ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Kruibeke absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Kruibeke als het gaat over het inrichten van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die nodig is om van uw verjaardagsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kruibeke staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een verjaardagsfeest bij Kruibeke? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.