https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Kontich

Mooi Verjaardagsfeest bij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een verjaardagsfeest bij Kontich

Toevallig op zoek naar een mooie stek om een verjaardagsfeest te organiseren bij Kontich? Dan is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Dit mooie, rustige oord vlakbij Kontich beschikt over alle troeven om van een verjaardagsfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor verjaardagsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een verjaardagsfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Kontich. Kort samengevat, voor een gedroomd verjaardagsfeest bij Kontich, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Kontich voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft verjaardagsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Kontich baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Kontich en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Kontich ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Kontich absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Kontich en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique verjaardagsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Kontich zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Kontich? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.