https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Koningshooikt

Mooi Verjaardagsfeest bij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een verjaardagsfeest bij Koningshooikt

Op zoek naar een fraaie zaal om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden vlakbij Koningshooikt? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Koningshooikt heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een verjaardagsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Koningshooikt. Kortom, voor een perfect verjaardagsfeest bij Koningshooikt, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Koningshooikt voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft verjaardagsfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Koningshooikt noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Koningshooikt als het gaat over de organisatie van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw verjaardagsfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Koningshooikt staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Koningshooikt? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Kijk op onze site.