https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Hovorst

Mooi Verjaardagsfeest nabij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Hovorst

Aan het speuren naar een ideale plek om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Hovorst? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Deze rustige locatie gelegen bij Hovorst beschikt over alle troeven om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique verjaardagsfeest in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Hovorst. Dus, voor een perfect verjaardagsfeest bij Hovorst, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Hovorst voor chique verjaardagsfeesten

De immense tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft verjaardagsfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hovorst badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat velen de mooiste plek nabij Hovorst en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hovorst ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door onze talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een verjaardagsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Hovorst als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Hovorst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een verjaardagsfeest bij Hovorst? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Kijk op onze site.