https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Hove

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Hove

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een verjaardagsfeest bij Hove

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een verjaardagsfeest te organiseren nabij Hove? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord vlakbij Hove is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai verjaardagsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hove. Dus, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Hove, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Hove voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft verjaardagsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Hove baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Hove noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hove ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hove echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Hove als het gaat over het organiseren van stijlvolle verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique verjaardagsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest bij Hove? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Verken onze site.