https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Herenthout

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Herenthout

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Herenthout

Toevallig op zoek naar een ideale gelegenheid om een verjaardagsfeest te vieren bij Herenthout? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze fraaie oase van rust bij Herenthout beschikt over alle troeven om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn helemaal geschikt voor verjaardagsfeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Herenthout. Dus, voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Herenthout, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Herenthout voor klassevolle verjaardagsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent verjaardagsfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Herenthout baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Herenthout en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herenthout ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Herenthout en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Herenthout zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest bij Herenthout? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Verken onze site.