https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Herentals

Prachtig Verjaardagsfeest bij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een verjaardagsfeest bij Herentals

Bent u op zoek naar een ideale gelegenheid om een verjaardagsfeest te organiseren vlakbij Herentals? Dan is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Deze fraaie oase van rust nabij Herentals beschikt over alle troeven om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Herentals. Dus, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Herentals, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Herentals voor klassevolle verjaardagsfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft verjaardagsfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Herentals badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Herentals en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herentals ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Herentals absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Herentals als het gaat over de organisatie van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herentals zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Herentals? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.