https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Hemiksem

Mooi Verjaardagsfeest nabij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een verjaardagsfeest bij Hemiksem

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een verjaardagsfeest te laten doorgaan vlakbij Hemiksem? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust nabij Hemiksem heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn prima geschikt voor verjaardagsfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een verjaardagsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hemiksem. Dus, voor een op en top perfect verjaardagsfeest bij Hemiksem, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Hemiksem voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Onze immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Hemiksem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Hemiksem noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hemiksem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een verjaardagsfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Hemiksem en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique verjaardagsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Hemiksem? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk event! Verken onze site.