https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Edegem

Mooi Verjaardagsfeest nabij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Edegem

Bent u op zoek naar een leuke zaal om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Edegem? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Dit verborgen pareltje nabij Edegem is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een verjaardagsfeest in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Edegem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Edegem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Edegem voor klassevolle verjaardagsfeesten

Onze ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent verjaardagsfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Edegem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Edegem noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Edegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Edegem niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Edegem en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle verjaardagsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw verjaardagsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Edegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Edegem? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Verken onze site.