https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Duffel

Mooi Verjaardagsfeest nabij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Duffel

Aan het speuren naar een mooie plaats om een verjaardagsfeest te houden nabij Duffel? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje nabij Duffel is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Duffel. Kort samengevat, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Duffel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Duffel voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Duffel baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat velen de mooiste plek nabij Duffel en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Duffel ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Duffel als het aankomt op het inrichten van sublieme verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Duffel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een verjaardagsfeest in de buurt van Duffel? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.