https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Diegem

Mooi Verjaardagsfeest bij Diegem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een verjaardagsfeest bij Diegem

Toevallig op zoek naar een ideale gelegenheid om een verjaardagsfeest te vieren bij Diegem? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze fraaie oase van rust bij Diegem is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor verjaardagsfeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai verjaardagsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Diegem. Kortom, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Diegem, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Diegem voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent verjaardagsfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Diegem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Diegem noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Diegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Diegem absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij de vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Diegem als het aankomt op het organiseren van sublieme verjaardagsfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Diegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!