https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Deurne

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Deurne

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een verjaardagsfeest bij Deurne

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om een verjaardagsfeest te laten doorgaan bij Deurne? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Deze prachtplek in de buurt van Deurne heeft alles om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een verjaardagsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Deurne. Kort samengevat, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Deurne, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Deurne voor chique verjaardagsfeesten

De uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft verjaardagsfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Deurne baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Deurne en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Deurne ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Deurne en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Deurne staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest bij Deurne? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Kijk op onze site.