https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Boom

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Boom

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een verjaardagsfeest bij Boom

Aan het speuren naar een knappe plaats om een verjaardagsfeest te laten doorgaan in de buurt van Boom? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Boom is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor verjaardagsfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Boom. Dus, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Boom, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Boom voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft verjaardagsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Boom badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Boom noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boom ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een verjaardagsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Boom echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Boom en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke verjaardagsfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boom staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een verjaardagsfeest bij Boom? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Verken onze site.