https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Berlaar

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Berlaar

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Berlaar

Bent u op zoek naar een geschikte plaats om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden vlakbij Berlaar? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze rustige locatie gelegen bij Berlaar is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Berlaar. Dus, voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Berlaar, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Berlaar voor klassevolle verjaardagsfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft verjaardagsfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Berlaar badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Berlaar en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Berlaar ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Berlaar absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een verjaardagsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Berlaar als het gaat over het inrichten van stijlvolle verjaardagsfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Berlaar zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een verjaardagsfeest bij Berlaar? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Kijk op onze site.