https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Antwerpen

Prachtig Verjaardagsfeest bij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een verjaardagsfeest bij Antwerpen

Aan het speuren naar een leuke zaal om een verjaardagsfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Antwerpen? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Deze rustige locatie bij Antwerpen beschikt over alle troeven om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een verjaardagsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Antwerpen. Kort gezegd, voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Antwerpen, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Antwerpen voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent verjaardagsfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Antwerpen noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Antwerpen ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Antwerpen als het gaat over het inrichten van stijlvolle verjaardagsfeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde verjaardagsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Antwerpen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Antwerpen? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Kijk op onze site.