https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Aartselaar

Mooi Verjaardagsfeest nabij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een verjaardagsfeest bij Aartselaar

Op zoek naar een geschikte plaats om een verjaardagsfeest te laten doorgaan bij Aartselaar? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Dit verborgen pareltje in de buurt van Aartselaar is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een verjaardagsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Aartselaar. Kort gezegd, voor een gedroomd verjaardagsfeest bij Aartselaar, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Aartselaar voor chique verjaardagsfeesten

De immense tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent verjaardagsfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Aartselaar en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Aartselaar ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Aartselaar echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een verjaardagsfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Aartselaar en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle verjaardagsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique verjaardagsfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Aartselaar zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Aartselaar? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.