https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Zaventem

Mooi Vergadering bij Zaventem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vergadering bij Zaventem

Bent u op zoek naar een geschikte gelegenheid om een vergadering te houden nabij Zaventem? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Deze fraaie oase van rust vlakbij Zaventem beschikt over alle troeven om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor vergaderingen . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai vergadering in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Zaventem. Kort gezegd, voor een onvergetelijk vergadering bij Zaventem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Zaventem voor stijlvolle vergaderingen

De uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft vergadering nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Zaventem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat velen de mooiste plek nabij Zaventem noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zaventem ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw vergadering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zaventem niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vergadering helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Zaventem als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke vergaderingen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die nodig is om van uw vergadering een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Zaventem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.