https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Zandhoven

Prachtig Vergadering nabij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vergadering bij Zandhoven

Op zoek naar een fraaie plek om een vergadering te vieren vlakbij Zandhoven? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze fraaie oase van rust bij Zandhoven beschikt over alle troeven om van een vergadering een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van vergaderingen . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai vergadering in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Zandhoven. Kortom, voor een perfect vergadering bij Zandhoven, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Zandhoven voor chique vergaderingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft vergadering nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Zandhoven en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zandhoven ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Zandhoven echt niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Zandhoven en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke vergaderingen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw vergadering een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een vergadering dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle vergaderingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zandhoven staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!