https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Wommelgem

Mooi Vergadering nabij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vergadering bij Wommelgem

Aan het speuren naar een knappe gelegenheid om een vergadering te vieren bij Wommelgem? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze rustige locatie in de buurt van Wommelgem is helemaal uitgerust om van een vergadering een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor het houden van vergaderingen . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique vergadering in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Wommelgem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk vergadering bij Wommelgem, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Wommelgem voor chique vergaderingen

De immense tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent vergadering nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Wommelgem noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wommelgem ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een vergadering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Wommelgem niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een vergadering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Wommelgem en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke vergaderingen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw vergadering een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle vergaderingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!