https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Willebroek

Prachtig Vergadering nabij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vergadering bij Willebroek

Aan het speuren naar een leuke plek om een vergadering te doen plaatsvinden bij Willebroek? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Willebroek is helemaal uitgerust om van een vergadering een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van vergaderingen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai vergadering in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Willebroek. Dus, voor een onvergetelijk vergadering bij Willebroek, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Willebroek voor chique vergaderingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft vergadering nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Willebroek noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Willebroek ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Willebroek echt niets tekortkomen op vergadering. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vergadering op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Willebroek en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke vergaderingen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw vergadering een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique vergaderingen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.