https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Wijnegem

Prachtig Vergadering nabij Wijnegem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Wijnegem

Bent u op zoek naar een leuke stek om een vergadering te laten doorgaan vlakbij Wijnegem? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Wijnegem is helemaal uitgerust om van een vergadering een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn prima geschikt voor vergaderingen . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai vergadering in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Wijnegem. Kort gezegd, voor een onvergetelijk vergadering bij Wijnegem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Wijnegem voor klassevolle vergaderingen

De uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent vergadering nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een vergadering op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Wijnegem en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wijnegem ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een vergadering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wijnegem niets tekortkomen op vergadering. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vergadering op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Wijnegem en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle vergaderingen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw vergadering een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde vergaderingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.