https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Vremde

Prachtig Vergadering nabij Vremde

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vergadering bij Vremde

Op zoek naar een geschikte stek om een vergadering te laten plaatsvinden bij Vremde? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Vremde is helemaal uitgerust om van een vergadering een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor vergaderingen . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique vergadering in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Vremde. Dus, voor een perfect vergadering bij Vremde, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Vremde voor chique vergaderingen

De uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft vergadering nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Vremde badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een vergadering op wat velen de mooiste parel in de buurt van Vremde noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Vremde ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een vergadering perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw vergadering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Vremde niets tekortkomen op vergadering. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een vergadering op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Vremde als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke vergaderingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw vergadering een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een vergadering dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle vergaderingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!