https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vergadering Ter Elst

Mooi Vergadering nabij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vergadering bij Ter Elst

Bent u op zoek naar een knappe zaal om een vergadering te laten plaatsvinden vlakbij Ter Elst? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante optie. Dit verborgen pareltje nabij Ter Elst heeft alles in huis om van een vergadering een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van vergaderingen . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique vergadering in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Ter Elst. Kort samengevat, voor een perfect vergadering bij Ter Elst, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vergaderingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Ter Elst voor stijlvolle vergaderingen

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft vergadering nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een vergadering op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Ter Elst noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ter Elst ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk vergadering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw vergadering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Ter Elst niets tekortkomen op vergadering. Door onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een vergadering op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Ter Elst als het aankomt op het inrichten van stijlvolle vergaderingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw vergadering een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een vergadering dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique vergaderingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.